Δήλωση προστασίας των προσωπικών δεδομένων

1. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων με μια ματιά

Γενικές πληροφορίες

Οι παρακάτω πληροφορίες παρέχουν μια απλή επισκόπηση του τι συμβαίνει με τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα δεδομένα με τα οποία μπορείτε να ταυτοποιηθείτε προσωπικά. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων μας κάτω από αυτό το κείμενο.

Συλλογή δεδομένων στην ιστοσελίδα μας

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο;

Η επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ευθύνη του χειριστή του ιστότοπου. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ενότητα "Ειδοποίηση υπεύθυνου μέρους" αυτής της δήλωσης προστασίας δεδομένων.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Αφενός, τα δεδομένα σας συλλέγονται όταν μας τα παρέχετε. Αυτά μπορεί να είναι, για παράδειγμα, τα δεδομένα που εισάγετε σε μια φόρμα επικοινωνίας.

Άλλα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα ή με τη συγκατάθεσή σας από τα συστήματα πληροφορικής μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Αυτά είναι κυρίως τεχνικά δεδομένα (π.χ. πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, λειτουργικό σύστημα ή χρόνος προβολής σελίδας). Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα μόλις εισέλθετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Ορισμένα από τα δεδομένα συλλέγονται για να διασφαλιστεί ότι στον ιστότοπο δεν υφίστανται σφάλματα. Άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών.

Τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας;

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε δωρεάν πληροφορίες ανά πάσα στιγμή σχετικά με την προέλευση, τον παραλήπτη και τον σκοπό των αποθηκευμένων προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή αυτών των δεδομένων. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων, μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή για το μέλλον. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για αυτό και για άλλες ερωτήσεις προστασίας δεδομένων.

Εργαλεία ανάλυσης και εργαλεία τρίτων

Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, η συμπεριφορά πλοήγησή σας μπορεί να αναλυθεί στατιστικά. Αυτό γίνεται κυρίως με τα λεγόμενα προγράμματα ανάλυσης. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προγράμματα ανάλυσης μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη δήλωση προστασίας δεδομένων.

2. Δίκτυα φιλοξενίας και παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Shopify

Φιλοξενούμε τον ιστότοπό μας στο Shopify International Limited, Victoria Buildings, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Ireland (στο εξής: "Shopify"). Το Shopify είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία και τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το Shopify συλλέγει τη διεύθυνση IP σας και πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Το Shopify αναλύει επίσης αριθμούς επισκεπτών, πηγές επισκεπτών, συμπεριφορά πελατών και συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία χρηστών. Όταν κάνετε μια αγορά στον ιστότοπό μας, το Shopify συλλέγει επίσης το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τις διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης, πληροφορίες πληρωμής και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με αγορές (για παράδειγμα, αριθμό τηλεφώνου, ποσό πωλήσεων και παρόμοια). Για ανάλυση, το Shopify αποθηκεύει cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Shopify: https://www.shopify.com/legal/privacyΗ χρήση του Shopify βασίζεται στο άρθρο. 6 κόμμα 1 γραμ. στ DSGVO. Έχουμε έννομο συμφέρον για την πιο αξιόπιστη παρουσίαση της ιστοσελίδας μας. Στο βαθμό που έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6 παρ. 1 γραμ. α DSGVO? η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας

Έχουμε συνάψει Συμφωνία Επεξεργασίας Παραγγελιών (AVV) με τον προαναφερθέντα προμηθευτή. Αυτή είναι μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι ο πάροχος επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ.

Shopify CDN 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας 

Χρησιμοποιούμε το Shopify CDN για τη σωστή παράδοση περιεχομένου από τον ιστότοπό μας. Το Shopify CDN είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Shopify, Inc., η οποία λειτουργεί ως δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) στον ιστότοπό μας, για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας άλλων υπηρεσιών Shopify, Inc. Θα βρείτε μια ξεχωριστή ενότητα για αυτές τις υπηρεσίες σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων. Αυτή η ενότητα αφορά μόνο τη χρήση του CDN. Ένα CDN βοηθά στην ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου των διαδικτυακών μας προσφορών, ειδικά αρχείων, όπως γραφικών ή σεναρίων, με τη βοήθεια διακομιστών που διανέμονται σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο, συνδέεστε σε διακομιστές που διαχειρίζονται η Shopify, από την Shopify, Inc., 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada, όπου μεταδίδονται η διεύθυνση IP σας και τα πιθανά δεδομένα του προγράμματος περιήγησης, όπως ο παράγοντας χρήστη σας. Αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του Shopify CDN. 

Σκοπός και νομική βάση 

Η χρήση του δικτύου διανομής περιεχομένου βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον μας για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή, καθώς και για τη βελτιστοποίηση, των διαδικτυακών μας προσφορών κατά την έννοια του άρθρου. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. 

Χρόνος αποθήκευσης 

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης των δεδομένων μετά την επεξεργασία. Αυτό καθορίζεται από την Shopify, Inc. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Shopify CDN: https://www.shopify.com/legal/privacy

Bootstrap CDN 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας  

Χρησιμοποιούμε Bootstrap CDN για τη σωστή παράδοση περιεχομένου από τον ιστότοπό μας. Το Bootstrap CDN είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Bootstrap, η οποία λειτουργεί ως δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) στον ιστότοπό μας. Ένα CDN βοηθά στην ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου των διαδικτυακών μας προσφορών, ειδικά αρχείων, όπως γραφικών ή σεναρίων, με τη βοήθεια διακομιστών που διανέμονται σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο, συνδέεστε σε διακομιστές που διαχειρίζεται το Bootstrap, όπου μεταδίδονται η διεύθυνση IP σας και τα πιθανά δεδομένα του προγράμματος περιήγησης, όπως ο παράγοντας χρήστη σας. Αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του Bootstrap CDN. 

Σκοπός και νομική βάση  

Η χρήση του δικτύου διανομής περιεχομένου βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον μας για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή, καθώς και για τη βελτιστοποίηση, των διαδικτυακών μας προσφορών κατά την έννοια του άρθρου. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. 

Χρόνος αποθήκευσης  

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης των δεδομένων μετά την επεξεργασία. Αυτό καθορίζεται από το Bootstrap. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Bootstrap CDN: https://www.bootstrapcdn.com/privacy-policy/

Google Play CDN 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας   

Χρησιμοποιούμε το Google Play CDN για τη σωστή παράδοση περιεχομένου από τον ιστότοπό μας. Το Google Play CDN είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google Ireland Limited, η οποία λειτουργεί ως δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) στον ιστότοπό μας. Ένα CDN βοηθά στην ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου των διαδικτυακών μας προσφορών, ειδικά αρχείων, όπως γραφικών ή σεναρίων, με τη βοήθεια διακομιστών που διανέμονται σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο, συνδέεστε σε διακομιστές που διαχειρίζονται οι Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland όπου μεταδίδονται η διεύθυνση IP σας και τα πιθανά δεδομένα του προγράμματος περιήγησης ως παράγοντας χρήστη σας. Αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του Google Play CDN. 

Σκοπός και νομική βάση  

Η χρήση του δικτύου διανομής περιεχομένου βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον μας για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή, καθώς και για τη βελτιστοποίηση, των διαδικτυακών μας προσφορών κατά την έννοια του άρθρου. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. 

Χρόνος αποθήκευσης 

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης των δεδομένων μετά την επεξεργασία. Αυτό καθορίζεται από την Google Ireland Limited. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Google Play CDN: https://policies.google.com/privacy

Google Cloud CDN 

Χρησιμοποιούμε το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου του Google Cloud CDN. Πάροχος είναι η Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Η Google προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής περιεχομένου. Η μεταφορά πληροφοριών μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και του ιστότοπού μας δρομολογείται τεχνικά μέσω του δικτύου Google. Αυτό μας επιτρέπει να αυξήσουμε τη συνολική προσβασιμότητα και την απόδοση του ιστότοπού μας. Η χρήση του Google Cloud CDN βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την ασφαλή και χωρίς σφάλματα μεταφορά πληροφοριών από τον ιστότοπό μας (άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ). Η μεταφορά δεδομένων στις ΗΠΑ πραγματοποιείται με βάση τις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες εδώ: https://cloud.google.com/terms/eu-model-contract-clause. Περισσότερες πληροφορίες για το Google Cloud CDN μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cloud.google.com/cdn/docs/overview?hl=de

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας 

Έχουμε συνάψει Συμφωνία Επεξεργασίας Παραγγελιών (AVV) με τον προαναφερθέντα προμηθευτή. Αυτή είναι μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι ο πάροχος επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ. 

Hotjar CDN 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας   

Χρησιμοποιούμε το Hotjar CDN για τη σωστή παράδοση περιεχομένου από τον ιστότοπό μας. Το Hotjar CDN είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Hotjar Ltd., η οποία λειτουργεί ως δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) στον ιστότοπό μας, για να διασφαλίσει τη λειτουργικότητα άλλων υπηρεσιών της Hotjar Ltd. Θα βρείτε μια ξεχωριστή ενότητα για αυτές τις υπηρεσίες σε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων. Αυτή η ενότητα αφορά μόνο τη χρήση του CDN. Ένα CDN βοηθά στην ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου των διαδικτυακών μας προσφορών, ειδικά αρχείων, όπως γραφικών ή σεναρίων, με τη βοήθεια διακομιστών που διανέμονται σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο, συνδέεστε σε διακομιστές που διαχειρίζονται οι Hotjar Ltd., Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Center 3 Elia Zammit Street St Julians STJ 3155 Malta, όπου η διεύθυνση IP σας και τα πιθανά δεδομένα από το πρόγραμμα περιήγησης ως αντιπρόσωπος χρήστη σας . Αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του Hotjar CDN. 

Σκοπός και νομική βάση   

Η χρήση του δικτύου διανομής περιεχομένου βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον μας για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή, καθώς και για τη βελτιστοποίηση, των διαδικτυακών μας προσφορών κατά την έννοια του άρθρου. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. 

Χρόνος αποθήκευσης  

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης των δεδομένων μετά την επεξεργασία. Αυτό καθορίζεται από την Hotjar Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Hotjar CDN:  https://www.hotjar.com/privacy/

JSDelivr CDN 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας   

Χρησιμοποιούμε JSDelivr CDN για να παραδώσουμε σωστά τα περιεχόμενα του ιστότοπού μας. Το JSDelivr CDN είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Prospect One, η οποία λειτουργεί ως δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) στον ιστότοπό μας. Ένα CDN βοηθά στην ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου των διαδικτυακών μας προσφορών, ειδικά αρχείων, όπως γραφικών ή σεναρίων, με τη βοήθεια διακομιστών που διανέμονται σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο, συνδέεστε σε διακομιστές που λειτουργούν από το Prospect One, Krolewska 65a, Krakow, Malopolskie 30-081, Poland, όπου η διεύθυνση IP σας και τα πιθανά δεδομένα του προγράμματος περιήγησης μεταδίδονται ως ο πράκτορας χρήστη σας. Αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του JSDelivr CDN. 

Σκοπός και νομική βάση   

Η χρήση του δικτύου διανομής περιεχομένου βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον μας για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή, καθώς και για τη βελτιστοποίηση, των διαδικτυακών μας προσφορών κατά την έννοια του άρθρου. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. 

Χρόνος αποθήκευσης   

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στη συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης των δεδομένων μετά την επεξεργασία. Αυτό καθορίζεται από το Prospect One. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του JSDelivr CDN: https://www.jsdelivr.com/privacy-policy-jsdelivr-net

3. Γενικές σημειώσεις και υποχρεωτικές πληροφορίες

Προστασία δεδομένων

Οι χειριστές αυτών των σελίδων λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νομοθετικούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων και την παρούσα δήλωση προστασίας δεδομένων. Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συλλέγονται διάφορα προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι δεδομένα με τα οποία μπορείτε να αναγνωριστείτε προσωπικά. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό γίνεται αυτό. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου (για παράδειγμα κατά την επικοινωνία μέσω e-mail) μπορεί να έχει κενά ασφαλείας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση τρίτων.

Σημείωση για το αρμόδιο γραφείο

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι: 
Cerascreen GmbH 
Γερ
μανία 
E-Mail:
help@cerascreen.com 
Υπεύθυνο είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που μόνο του ή μαζί με άλλα καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων (π.χ. ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Χρόνος αποθήκευσης

Εκτός εάν έχει καθοριστεί μια πιο συγκεκριμένη περίοδος διατήρησης στην παρούσα δήλωση προστασίας δεδομένων, τα προσωπικά σας δεδομένα θα παραμείνουν μαζί μας έως ότου ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων δεν είναι πλέον έγκυρος. Εάν υποβάλετε ένα νόμιμο αίτημα για διαγραφή ή αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχουμε άλλους νομικά επιτρεπτούς λόγους για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. Στην τελευταία περίπτωση, τα δεδομένα θα διαγραφούν όταν αυτοί οι λόγοι δεν ισχύουν πλέον.

Υπεύθυνος για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχουμε ορίσει έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για την εταιρεία μας. 
externer Datenschutzbeauftragter DSBOK

Oliver Krause 
Τηλέφωνο: +49 6144 402197 
E-Mail:
cerascreen@dsbok.de 

Σημείωση σχετικά με τις μεταφορές δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες τρίτες χώρες

Μεταξύ άλλων, στον ιστότοπό μας είναι ενσωματωμένα εργαλεία από εταιρείες με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες ή άλλες τρίτες χώρες που δεν είναι ασφαλή από την άποψη της προστασίας δεδομένων. Εάν αυτά τα εργαλεία είναι ενεργά, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν σε αυτές τις τρίτες χώρες και να υποβληθούν σε επεξεργασία εκεί. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κανένα επίπεδο προστασίας δεδομένων συγκρίσιμο με αυτό της ΕΕ δεν μπορεί να εγγυηθεί σε αυτές τις χώρες. Για παράδειγμα, οι αμερικανικές εταιρείες υποχρεούνται να παραδίδουν προσωπικά δεδομένα στις αρχές ασφαλείας χωρίς εσείς, ως ενδιαφερόμενο μέρος, να μπορείτε να κινηθείτε νομικά εναντίον τους. Επομένως, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι οι αρχές των ΗΠΑ (π.χ. υπηρεσίες πληροφοριών) επεξεργάζονται, αξιολογούν και αποθηκεύουν μόνιμα τα δεδομένα σας που βρίσκονται σε διακομιστές των ΗΠΑ για σκοπούς παρακολούθησης. Δεν έχουμε καμία επιρροή σε αυτές τις δραστηριότητες επεξεργασίας.

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία δεδομένων

Πολλές λειτουργίες επεξεργασίας δεδομένων είναι δυνατές μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων πριν από την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη.

Δικαίωμα αντίρρησης στη συλλογή δεδομένων σε ειδικές περιπτώσεις και στο άμεσο μάρκετινγκ (άρθρο 21 ΓΚΠΔ)

ΕΑΝ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. 6, ΠΑΡ. 1, ΕΔΑΦ. E) O F) ΓΚΠΔ, Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΑΝΤΑΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ. Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΔΕΙΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΗΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ (ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΡΘ. 21, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1, ΓΚΠΔ. ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΜΕΣOY ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΤΑΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ . ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. 21, ΠΑΡ. 2, ΓΚΠΔ.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σε περίπτωση παραβίασης του ΓΚΠΔ, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος στο οποίο έχει τη συνήθη διαμονή του, τον χώρο εργασίας του ή τον τόπο της εικαζόμενης παραβίασης. Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας είναι εγγυημένο, με την επιφύλαξη άλλων διοικητικών ή δικαστικών προσφυγών.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

Ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να ζητήσει την παράδοση των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε με αυτοματοποιημένο τρόπο, βάσει της συγκατάθεσής του ή με σκοπό την εκπλήρωση της σύμβασης, στον εαυτό του ή σε τρίτο μέρος σε μορφή που χρησιμοποιείται ευρέως και ευανάγνωστη. από μια αυτόματη συσκευή. Εάν το υποκείμενο των δεδομένων ζητήσει την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν είναι δυνατό από τεχνική άποψη.

Κρυπτογράφηση SSL ή TLS

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL ή TLS για λόγους ασφαλείας ή για την προστασία της μεταφοράς εμπιστευτικού περιεχομένου, όπως παραγγελίες ή αιτήματα που αποστέλλονται από εσάς σε εμάς ως διαχειριστή της σελίδας. Μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μπορεί να αναγνωριστεί από το γεγονός ότι η γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης αλλάζει από "http: //" σε "https: //" και εμφανίζεται ένα σύμβολο λουκέτου.  Όταν ενεργοποιείται η κρυπτογράφηση SSL ή TLS, τα δεδομένα που διαβιβάζονται σε εμάς δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

Κρυπτογραφημένες συναλλαγές πληρωμών σε αυτόν τον ιστότοπο

Εάν, μετά τη σύναψη σύμβασης με κόστος, υπάρχει υποχρέωση να μας διαβιβάσετε τα δεδομένα πληρωμής σας (π.χ. αριθμός λογαριασμού σε περίπτωση εξουσιοδότησης άμεσης χρέωσης), αυτά τα δεδομένα απαιτούνται για την επεξεργασία της πληρωμής. Οι συναλλαγές πληρωμής μέσω κοινών τρόπων πληρωμής (Visa / MasterCard, πάγια εντολή) πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης SSL ή TLS. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το γεγονός ότι η γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης αλλάζει από "http: //" σε "https: //" και το σύμβολο του λουκέτου στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης. Με την κρυπτογραφημένη επικοινωνία, τα στοιχεία πληρωμής που διαβιβάζετε σε εμάς δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

Πληροφορίες, ακύρωση και διόρθωση

Στο πλαίσιο των ισχυουσών νομικών διατάξεων, έχετε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα προσωπικά σας δεδομένα, την προέλευση και τον παραλήπτη τους και τον σκοπό της επεξεργασίας των δεδομένων και, εάν χρειάζεται, δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής. από αυτά τα δεδομένα. Για το σκοπό αυτό, καθώς και για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Περαιτέρω, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση που αναφέρεται στην ενότητα Νομικές Σημειώσεις. Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας αναγνωρίζεται στις ακόλουθες περιπτώσεις: Εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε αποθηκεύσει, συνήθως χρειαζόμαστε χρόνο για να το επαληθεύσουμε. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει συμβεί/συμβεί παράνομα, αντί ακύρωσης, το ενδιαφερόμενο μέρος μπορεί να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων. εάν δεν χρειάζεστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά τα χρειάζεστε για να ασκήσετε, να υπερασπιστείτε ή να διεκδικήσετε νόμιμα δικαιώματα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αντί για τη διαγραφή τους. εάν έχετε υποβάλει ένσταση σύμφωνα με το Άρθρο 21 (1) DSGVO, πρέπει να γίνει ισορροπία των συμφερόντων σας και των δικών μας. Εφόσον δεν έχει εξακριβωθεί ποια είναι τα πρωταρχικά συμφέροντα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. εάν έχετε περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αυτά τα δεδομένα - εκτός του ότι αποθηκεύονται - μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεσή σας ή για επιβεβαίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομίμων δικαιωμάτων ή για την προστασία των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικό πρόσωπο ή για λόγους σημαντικού δημόσιου συμφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή ενός κράτους μέλους.

Ένσταση σε διαφημιστικά email

Αντιτιθέμεθα στη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που δημοσιεύονται στο πλαίσιο της υποχρέωσης αποτύπωσης για τη μετάδοση διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού που δεν ζητείται ρητά. Οι χειριστές των σελίδων διατηρούν ρητά το δικαίωμα να κινηθούν νομικά σε περίπτωση μη ζητηθείσας αποστολής διαφημιστικών πληροφοριών, όπως ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο

Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα λεγόμενα «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου και δεν προκαλούν καμία βλάβη στο τερματικό σας. Αποθηκεύονται προσωρινά για τη διάρκεια μιας περιόδου σύνδεσης (cookies περιόδου λειτουργίας) ή μόνιμα (μόνιμα cookies) στο τερματικό σας. Τα cookie περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αυτόματα μετά από κάθε επίσκεψη. Τα μόνιμα cookies παραμένουν αποθηκευμένα στο τερματικό σας έως ότου τα διαγράψετε μόνοι σας ή μέχρι να διαγραφούν αυτόματα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα cookies τρίτων μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στην τερματική σας συσκευή όταν εισέρχεστε στον ιστότοπό μας (cookies τρίτων). Αυτά επιτρέπουν σε εμάς ή σε εσάς να χρησιμοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες τρίτων (για παράδειγμα cookies για την επεξεργασία υπηρεσιών πληρωμών). Τα cookies έχουν διάφορες λειτουργίες. Πολλά cookies είναι τεχνικά απαραίτητα, καθώς ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου δεν θα λειτουργούσαν χωρίς αυτά (για παράδειγμα η λειτουργία του καλαθιού αγορών ή η προβολή βίντεο). Άλλα cookies χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της συμπεριφοράς των χρηστών ή για την προβολή διαφημίσεων. Τα Cookies που είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας (απαραίτητα cookies) ή για την παροχή ορισμένων λειτουργιών που έχετε ζητήσει (λειτουργικά cookies, για παράδειγμα για τη λειτουργία του καλαθιού αγορών) ή για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου (για παράδειγμα cookies για τη μέτρηση του κοινού ιστού ) αποθηκεύονται με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ, εκτός αν υπάρχει άλλη νομική βάση. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον στην αποθήκευση cookies για την τεχνικά χωρίς σφάλματα και βελτιστοποιημένη παροχή των υπηρεσιών. Εάν έχει ληφθεί συγκατάθεση για την αποθήκευση cookies, τα εν λόγω cookies θα αποθηκευτούν αποκλειστικά βάσει αυτής της συγκατάθεσης (άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ) η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookies και να επιτρέπετε τα cookies μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποκλείετε την αποδοχή cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά και να ενεργοποιείτε την αυτόματη διαγραφή των cookies όταν το πρόγραμμα περιήγησης είναι κλειστό. Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, η λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Εάν τα cookies χρησιμοποιούνται από τρίτους ή για σκοπούς ανάλυσης, θα σας ενημερώσουμε ξεχωριστά στο πλαίσιο αυτής της δήλωσης προστασίας δεδομένων και, εάν είναι απαραίτητο, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.

Αρχείο καταγραφής διακομιστή

Ο πάροχος των σελίδων συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή, τα οποία το πρόγραμμα περιήγησής σας μεταδίδει αυτόματα σε εμάς. Αυτά είναι:

  • τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης
  • λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται
  • URL παραπομπής 
  • όνομα κεντρικού υπολογιστή του υπολογιστή πρόσβασης
  • ώρα αιτήματος διακομιστή
  • διεύθυνση IP

Αυτά τα δεδομένα δεν θα συγκεντρωθούν με άλλες πηγές δεδομένων. Η συλλογή αυτών των δεδομένων βασίζεται στο άρθ. 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον για την παρουσίαση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού του χωρίς τεχνικά σφάλματα - για το σκοπό αυτό, πρέπει να συλλέγονται τα αρχεία καταγραφής διακομιστή.

Ζητήστε με e-mail, τηλέφωνο ή φαξ

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, τηλεφώνου ή φαξ, το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των προσωπικών δεδομένων που προκύπτουν (όνομα, αίτημα), θα αποθηκευτεί και θα υποβληθεί σε επεξεργασία από εμάς για τους σκοπούς της επεξεργασίας του αιτήματός σας. Δεν διαβιβάζουμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών βασίζεται στο άρθ. 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ, εάν το αίτημά σας σχετίζεται με την εκτέλεση σύμβασης ή είναι απαραίτητο για την υλοποίηση προσυμβατικών μέτρων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων που απευθύνονται σε εμάς (άρθρο 6 παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ) ή με τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ), εάν αυτό έχει ζητηθεί. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που αναφέρει ο χρήστης στα αιτήματα επικοινωνίας μέχρι την αίτηση ακύρωσης από τον τελευταίο, την ανάκληση της συγκατάθεσης για την αποθήκευση ή το τέλος του σκοπού για τον οποίο αποθηκεύτηκαν τα δεδομένα (π.χ. στο τέλος της επεξεργασίας του αιτήματος χρήστη). Οι υποχρεωτικές διατάξεις του νόμου, ιδίως όσον αφορά τους όρους διατήρησης, παραμένουν αμετάβλητες.

Εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο

Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για να χρησιμοποιήσετε τις πρόσθετες δυνατότητες του ιστότοπου. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που εισάγονται για αυτόν τον σκοπό μόνο για τη χρήση της αντίστοιχης προσφοράς ή υπηρεσίας για την οποία έχετε εγγραφεί. Οι υποχρεωτικές πληροφορίες που ζητούνται κατά την εγγραφή πρέπει να παρέχονται πλήρως. Διαφορετικά θα αρνηθούμε την εγγραφή. Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών, για παράδειγμα στο πλαίσιο της προσφοράς ή σε περίπτωση τεχνικά απαραίτητων αλλαγών, θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε κατά την εγγραφή για να σας ενημερώσουμε με αυτόν τον τρόπο. Τα δεδομένα που εισάγονται κατά την εγγραφή υποβάλλονται σε επεξεργασία για την υλοποίηση της σχέσης με τον χρήστη που έχει δημιουργηθεί με την εγγραφή και, εάν είναι απαραίτητο, για την έναρξη περαιτέρω συμβάσεων (άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή σι) ΓΚΠΔ). Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την εγγραφή θα διατηρηθούν από εμάς για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε αυτόν τον ιστότοπο και στη συνέχεια θα διαγραφούν. Οι νόμιμες περίοδοι διατήρησης παραμένουν ανεπηρέαστες.

5. Εργαλεία ανάλυσης και διαφήμισης

Διαχειριστής ετικετών Google

Χρησιμοποιούμε τον Διαχειριστή ετικετών Google. Πάροχος είναι η Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ιρλανδία. Ο Διαχειριστής ετικετών Google είναι ένα εργαλείο που μας επιτρέπει να ενσωματώνουμε εργαλεία παρακολούθησης ή στατιστικής και άλλες τεχνολογίες στον ιστότοπό μας. Ο ίδιος ο Διαχειριστής ετικετών Google δεν δημιουργεί προφίλ χρηστών, δεν αποθηκεύει cookies και δεν εκτελεί ανεξάρτητες αναλύσεις. Χρησιμεύει μόνο στη διαχείριση και αναπαραγωγή των οργάνων που είναι ενσωματωμένα μέσω αυτού. Ωστόσο, το Ο Διαχειριστής ετικετών Google καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, η οποία μπορεί επίσης να μεταβιβαστεί στη μητρική εταιρεία της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χρήση του Διαχειριστή ετικετών Google βασίζεται στην τέχνη. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει α έννομο ενδιαφέρον για γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση και διαχείριση διαφόρων εργαλείων στον ιστότοπό σας. Αν ζητήθηκε η αντίστοιχη συγκατάθεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί λειτουργίες της υπηρεσίας ανάλυσης ιστού Google Analytics. Πάροχος είναι η Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Το Google Analytics επιτρέπει στον χειριστή του ιστότοπου να αναλύει τη συμπεριφορά των επισκεπτών του ιστότοπου. Με αυτόν τον τρόπο, ο χειριστής του ιστότοπου λαμβάνει διάφορα δεδομένα χρήσης, όπως προβολές σελίδας, διάρκεια παραμονής, λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται και την προέλευση του χρήστη. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να συνδυαστούν από την Google σε ένα προφίλ που εκχωρείται στον αντίστοιχο χρήστη ή στην τελική σας συσκευή. Το Google Analytics χρησιμοποιεί τεχνολογίες που επιτρέπουν την αναγνώριση των χρηστών, προκειμένου να αναλύσει τη συμπεριφορά τους (για παράδειγμα, cookie ή δακτυλικά αποτυπώματα συσκευής). Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την Google σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου μεταδίδονται γενικά σε έναν διακομιστή της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποθηκεύονται εκεί. Η χρήση αυτού του εργαλείου ανάλυσης βασίζεται στην τέχνη. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιστοποιήσει τόσο τον ιστότοπό σας όσο και τη διαφήμισή σας. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση (για παράδειγμα συναίνεση για αποθήκευση cookies), η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Η διαβίβαση δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. I λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/

Ανώνυμη διεύθυνση IP

Έχουμε ενεργοποιήσει τη λειτουργία ανωνυμοποίησης IP σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση IP σας συντομεύεται από την Google στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα συμβαλλόμενα κράτη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, προτού διαβιβαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP θα μεταδοθεί σε έναν διακομιστή Google στις ΗΠΑ και θα συντομευτεί εκεί. Εκ μέρους του διαχειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του Διαδικτύου στον χειριστή του ιστότοπου. Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google.

Πρόσθετο προγράμματος περιήγησης

Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και την επεξεργασία των δεδομένων σας από την Google κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την προσθήκη πρόγραμμα περιήγησης διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=deΠερισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Google Analytics χειρίζεται τα δεδομένα χρήστη μπορείτε να βρείτε στην πολιτική για Απόρρητο Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Δημογραφικά χαρακτηριστικά με το Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τη λειτουργία "δημογραφικά χαρακτηριστικά" του Google Analytics, προκειμένου να εμφανίσει τους επισκέπτες του ιστότοπου κατάλληλες διαφημίσεις στο διαφημιστικό δίκτυο της Google. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών που περιλαμβάνουν δηλώσεις σχετικά με την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του ιστότοπου. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από την Google και δεδομένα επισκεπτών από τρίτους παρόχους. Αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να αποδοθούν σε κανένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή μέσω του ρυθμίσεις διαφημίσεων στον λογαριασμό σας Google ή απαγορεύετε, γενικά, τη συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, όπως υποδεικνύεται στην ενότητα "Αντίρρηση στη συλλογή δεδομένων".

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας 

Έχουμε συνάψει σύμβαση με την Google για την επεξεργασία δεδομένων παραγγελιών και συμμορφωνόμαστε αυστηρά με τις αυστηρές απαιτήσεις των γερμανικών αρχών προστασίας δεδομένων κατά τη χρήση του Google Analytics.

Παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου με το Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τη λειτουργία "παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου" του Google Analytics. Η παρακολούθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο επιτρέπει στον διαχειριστή του ιστότοπου να αναλύει την αγοραστική συμπεριφορά των επισκεπτών του ιστότοπου, για να βελτιώσει τις διαδικτυακές καμπάνιες μάρκετινγκ. Αυτό περιλαμβάνει την καταγραφή πληροφοριών όπως οι παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν, οι μέσες τιμές παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος από την προβολή έως την αγορά ενός προϊόντος. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να συνοψιστούν από την Google σε ένα αναγνωριστικό συναλλαγής, το οποίο εκχωρείται στον αντίστοιχο χρήστη ή στη συσκευή σας.

Χρόνος αποθήκευσης

Δεδομένα που αποθηκεύονται από την Google σε επίπεδο χρήστη και συμβάντος που σχετίζονται με cookie, αναγνωριστικά χρήστη (π.χ. αναγνωριστικό χρήστη) και αναγνωριστικά χρήστη (π.χ. αναγνωριστικό χρήστη) ή αναγνωριστικά διαφήμισης (π.χ. cookie DoubleClick, αναγνωριστικό διαφήμισης στο Android) θα ανωνυμοποιηθούν ή θα διαγραφούν μετά από 26 μήνες. Για λεπτομέρειες, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=de 

Hotjar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Hotjar. Ο πάροχος είναι η Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Center, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Μάλτα, Ευρώπη (ιστότοπος: https://www.hotjar.com). Το Hotjar Hotjar είναι ένα εργαλείο που αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών σε αυτόν τον ιστότοπο. Με το Hotjar μπορούμε να καταγράψουμε κινήσεις του ποντικιού, κινήσεις κύλισης και κλικ. Το Hotjar μπορεί επίσης να καθορίσει πόσο χρόνο περάσατε με το δείκτη του ποντικιού σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Από αυτές τις πληροφορίες, το Hotjar δημιουργεί τους λεγόμενους χάρτες θερμότητας, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθοριστεί ποιες περιοχές του ιστότοπου προτιμώνται από τον επισκέπτη του ιστότοπου. Επιπλέον, μπορούμε να καθορίσουμε πόσο χρόνο περάσατε σε μια σελίδα και πότε την εγκαταλείψατε. Μπορούμε επίσης να προσδιορίσουμε σε ποιο σημείο έχετε εγκαταλείψει τα έσοδά σας σε μια φόρμα επικοινωνίας (το λεγόμενο χωνί  μετατροπής). Επιπλέον, το Hotjar μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη άμεσων σχολίων από τους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτή η λειτουργία χρησιμεύει για τη βελτίωση των προσφορών web του χειριστή του ιστότοπου. Το Hotjar χρησιμοποιεί τεχνολογίες που επιτρέπουν την αναγνώριση των χρηστών προκειμένου να αναλύσει τη συμπεριφορά τους (για παράδειγμα cookie ή χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων συσκευής).  Η χρήση αυτού του εργαλείου ανάλυσης βασίζεται στην τέχνη. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιστοποιήσει τόσο τον ιστότοπό του όσο και τη διαφήμισή του. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση (για παράδειγμα συναίνεση για αποθήκευση cookies), η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Απενεργοποιήστε το Hotjar

Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή δεδομένων του Hotjar, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες: https://www.hotjar.com/opt-out Λάβετε υπόψη ότι το Hotjar πρέπει να απενεργοποιηθεί ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης ή τελική συσκευή.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hotjar και τα δεδομένα που συλλέγει, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Hotjar στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.hotjar.com/privacy 

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας 

Έχουμε συνάψει Συμφωνία Επεξεργασίας Παραγγελιών (AVV) με τον προαναφερθέντα προμηθευτή. Αυτή είναι μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι ο πάροχος επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ..

Google Ads

Ο χειριστής του ιστότοπου χρησιμοποιεί το Google Ads. Το Google Ads είναι μια διαδικτυακή διαφημιστική υπηρεσία της Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Το Google Ads μας επιτρέπει να προβάλλουμε διαφημίσεις στη μηχανή αναζήτησης Google ή σε ιστότοπους τρίτων όταν ο χρήστης εισάγει συγκεκριμένους όρους αναζήτησης στο Google (στόχευση λέξεων-κλειδιών). Επιπλέον, οι στοχευμένες διαφημίσεις μπορούν να αναπαραχθούν με βάση τα δεδομένα χρήστη που είναι διαθέσιμα από την Google (π.χ. δεδομένα τοποθεσίας και ενδιαφέροντος) (στόχευση ομάδας στόχου). Ως διαχειριστής του ιστότοπου, μπορούμε να αξιολογήσουμε ποσοτικά αυτά τα δεδομένα αναλύοντας, για παράδειγμα, ποιοι όροι αναζήτησης οδήγησαν στην εμφάνιση των διαφημίσεών μας και πόσες διαφημίσεις οδήγησαν σε αντίστοιχα κλικ. Η χρήση του Google Ads βασίζεται στην τέχνη. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει ενδιαφέρον είναι νόμιμη να εμπορεύεται τα προϊόντα υπηρεσιών της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.  Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ πραγματοποιείται με βάση τις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://policies.google.com/privacy/frameworks  Και https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/

Google DoubleClick

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί λειτουργίες του Google DoubleClick. Ο πάροχος είναι η Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, (εφεξής "DoubleClick"). Το DoubleClick χρησιμοποιείται για να σας εμφανίζει διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος στο διαφημιστικό δίκτυο της Google. Οι διαφημίσεις μπορούν να στοχεύουν στα ενδιαφέροντα του εκάστοτε θεατή με τη βοήθεια του DoubleClick.  Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις μας μπορεί να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google ή σε banner που σχετίζονται με το DoubleClick. Για να είναι δυνατή η εμφάνιση διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος στους χρήστες, το DoubleClick πρέπει να μπορεί να αναγνωρίζει τον αντίστοιχο θεατή και να τον συσχετίζει με τις ιστοσελίδες που επισκέφθηκαν, τα κλικ και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών. Για το σκοπό αυτό, το DoubleClick χρησιμοποιεί cookies ή συγκρίσιμες τεχνολογίες αναγνώρισης (για παράδειγμα, το δακτυλικό αποτύπωμα της συσκευής). Οι πληροφορίες που συλλέγονται συνδυάζονται σε ένα ψευδώνυμο προφίλ χρήστη προκειμένου να εμφανιστεί η διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος στον επηρεαζόμενο χρήστη. Το Google DoubleClick χρησιμοποιείται προς το συμφέρον της στοχευμένης διαφήμισης. Αυτό αντιπροσωπεύει έννομο συμφέρον σύμφωνα με το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συγκατάθεση (για παράδειγμα  τη συναίνεση για την αποθήκευση cookies), η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων για τις διαφημίσεις που προβάλλονται από την Google, ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους: https://policies.google.com/technologies/ads  και https://adssettings.google.com/authenticated

Facebook Pixel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το εικονοστοιχείο δράσης επισκεπτών του Facebook για τη μέτρηση των μετατροπών. Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας είναι η Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland. Ωστόσο, σύμφωνα με το Facebook, τα δεδομένα που συλλέγονται μεταφέρονται και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες τρίτες χώρες. Με αυτόν τον τρόπο, η συμπεριφορά των επισκεπτών της σελίδας μπορεί να παρακολουθηθεί αφού ανακατευθυνθούν στον ιστότοπο του παρόχου κάνοντας κλικ σε μια διαφήμιση του Facebook. Αυτό μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων Facebook για στατιστικούς σκοπούς και σκοπούς έρευνας αγοράς και να βελτιστοποιήσουμε τα μελλοντικά διαφημιστικά μέτρα. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι ανώνυμα για εμάς ως διαχειριστή αυτού του ιστότοπου, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με την ταυτότητα των χρηστών. Ωστόσο, τα δεδομένα αποθηκεύονται και υφίστανται επεξεργασία από το Facebook, έτσι ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση με το αντίστοιχο προφίλ χρήστη και το Facebook να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για δικούς του διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με Πολιτική χρήσης δεδομένων του Facebook. Αυτό επιτρέπει στο Facebook να προβάλλει διαφημίσεις σε σελίδες Facebook αλλά και εκτός Facebook. Αυτή η χρήση δεδομένων δεν μπορεί να επηρεαστεί από εμάς ως διαχειριστή του ιστότοπου. Η χρήση του Facebook Pixel βασίζεται στο άρθ. 6 παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον για αποτελεσματικά μέτρα διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση (για παράδειγμα συναίνεση για αποθήκευση cookies), η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum  https://de-de.facebook.com/help/566994660333381Εφόσον τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται στον ιστότοπό μας με τη βοήθεια του εργαλείου που περιγράφεται εδώ και μεταδίδονται στο Facebook, εμείς και η Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για αυτό. άρθρο 26 ΓΚΠΔ). Κοινή ευθύνη ναι περιορίζεται αποκλειστικά στη συλλογή δεδομένων και την προώθηση τους στο Facebook. Η επεξεργασία από το Facebook αυτό επέρχεται μετά την επόμενη μεταφορά δεν αποτελεί μέρος της κοινής ευθύνης. Οι υποχρεώσεις που βαρύνουν από κοινού έχουν καθοριστεί σε συμφωνία κοινής επεξεργασίας. Το κείμενο της συμφωνίας βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum.  Βάσει αυτής της συμφωνίας, είμαστε υπεύθυνοι για την παροχή των πληροφοριών απορρήτου σας κατά τη χρήση του εργαλείου Facebook και για την ασφαλή εφαρμογή του απορρήτου του εργαλείου στον ιστότοπό μας. Το Facebook είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των δεδομένων των προϊόντων του Facebook. Είναι Είναι δυνατή η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ενδιαφερομένων (π.χ. αιτήματα για πληροφορίες) στα δεδομένα που επεξεργάζεται το Facebook απευθείας με το Facebook. Εάν διεκδικήσετε τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων μαζί μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τα μεταβιβάσουμε Facebook. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του απορρήτου σας στην πολιτική απορρήτου του Facebook: https://de-de.facebook.com/about/privacy/Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία επαναληπτικού μάρκετινγκ "Προσαρμοσμένο κοινό" στην ενότητα Ρυθμίσεις διαφημίσεων στο https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διαφήμιση βάσει της χρήσης του Facebook στον ιστότοπο του European Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/

TikTok Pixel

Είδος και εύρος της επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε TikTok Pixel από την TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Δουβλίνο, D02 T380, Ιρλανδία, για δημιουργία τα λεγόμενα εξατομικευμένα είδη κοινού, δηλαδή να τμηματοποιήσουμε τις ομάδες επισκεπτών της διαδικτυακής μας προσφοράς, να μετρήσουμε τα ποσοστά μετατροπών και να τα βελτιστοποιήσουμε στη συνέχεια. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν αλληλεπιδράτε με διαφημίσεις, τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει στην TikTok Technology Limited.

Σκοπός και νομική βάση   

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με τη βοήθεια του TikTok Pixel για σκοπούς βελτιστοποίησης του ιστότοπού μας και για σκοπούς μάρκετινγκ βάσει της συγκατάθεσής σας, σύμφωνα με το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ.

Χρόνος αποθήκευσης   

Η συγκεκριμένη διάρκεια αποθήκευσης των επεξεργασμένων δεδομένων δεν μπορεί να επηρεαστεί από εμάς, αλλά καθορίζεται από την TikTok Technology Limited. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων για το TikTok Pixel: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy

Facebook API 

Είδος και εύρος της επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε Facebook API Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland, για να συνδεθείτε σε πρόσθετες υπηρεσίες και δεδομένα της Facebook Ireland Ltd. Αυτό περιλαμβάνει τη μετάδοση της διεύθυνσης IP σας στο Facebook Ireland Ltd. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτήν την πολιτική απορρήτου υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για κάθε υπηρεσία πρόσθετο από το Facebook Ireland Ltd., το οποίο χρησιμοποιούμε.

Σκοπός και νομική βάση   

Χρησιμοποιούμε Facebook API για σκοπούς βελτιστοποίησης του ιστότοπού μας και για σκοπούς μάρκετινγκ. Η χρήση του Facebook API βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον για βελτιστοποίηση της διαδικτυακής μας προσφοράς, σύμφωνα με το άρθρο. 6 παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ.

Χρόνος αποθήκευσης   

Η συγκεκριμένη διάρκεια αποθήκευσης των επεξεργασμένων δεδομένων δεν μπορεί να επηρεαστεί από εμάς, αλλά καθορίζεται από Facebook Ireland Ltd. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων για το Facebook API: https://de-de.facebook.com/business/gdpr

ΑΒ Γευστικό

Είδος και εύρος της επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε το AB Tasty από την B Tasty GmbH, Richmodstraße 6, 50667 Κολωνία, Γερμανία, για να εκτελέσουμε τις λεγόμενες δοκιμές A / B στην online προσφορά μας. Ταυτόχρονα, δημοσιεύονται και μετρώνται διαφορετικές εκδόσεις της διαδικτυακής μας προσφοράς, για να καθοριστεί ποια από αυτές τις εκδόσεις είναι πιο εύκολη στη χρήση. Κατά τη δοκιμή εκδόσεων, είναι δυνατό συλλέγει δεδομένα όπως το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται, το πρόγραμμα χρήστη του προγράμματος περιήγησης και την ώρα της κλήσης μετρήστε την επιτυχία της κυκλοφορίας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης ιστού χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των δεδομένων που αναφέρονται παραπάνω με την έκδοση της διαδικτυακής μας προσφοράς που πρόκειται να δοκιμαστεί.

Σκοπός και νομική βάση   

Η χρήση του AB Tasty βασίζεται στα έννομα συμφέροντά μας, δηλαδή στο ενδιαφέρον για βελτιστοποίηση της διαδικτυακής μας προσφοράς, σύμφωνα με το άρθρο. 6 παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ.

Χρόνος αποθήκευσης   

Η συγκεκριμένη διάρκεια αποθήκευσης των επεξεργασμένων δεδομένων δεν μπορεί να επηρεαστεί από εμάς, αλλά καθορίζεται από την ABTasty GmbH. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων για το AB Tasty: https://abtasty.zendesk.com/hc/en-us/articles/219239327-AB-Tasty-and-data-protection#:~:text=In%20order%20to%20safeguard%20privacy,addresses%20is%20anonymous%20IP%20addressing

6. Ενημερωτικό Δελτίο

Δεδομένα ενημερωτικού δελτίου

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο που προσφέρεται στον ιστότοπο, χρειαζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε ο κάτοχος της καθορισμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο. Άλλα δεδομένα δεν θα συλλέγονται ή θα συλλέγονται μόνο σε εθελοντική βάση. Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών ενημερωτικών δελτίων, που περιγράφονται παρακάτω, για την επεξεργασία του ενημερωτικού δελτίου.

MailChimp με απενεργοποιημένη μέτρηση επιτυχίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του MailChimp για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Ο προμηθευτής είναι η Rocket Science Group LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Το MailChimp είναι μια υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για την οργάνωση της αποστολής ενημερωτικών δελτίων. Εάν εισάγετε δεδομένα για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο (π.χ. διεύθυνση email), αυτά θα αποθηκευτούν στους διακομιστές του MailChimp στις ΗΠΑ. Έχουμε απενεργοποιήσει τη μέτρηση επιτυχίας στο Mailchimp, έτσι ώστε το Mailchimp να μην αξιολογεί τη συμπεριφορά σας όταν ανοίγετε το ενημερωτικό μας δελτίο. Εάν δεν επιθυμείτε να μεταφερθούν τα δεδομένα σας στο Mailchimp, πρέπει να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο. Για αυτό παρέχουμε έναν σύνδεσμο για κάθε μήνυμα ενημερωτικού δελτίου. Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο απευθείας από τον ιστότοπο.  Η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται με βάση τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ). Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με την απεγγραφή από το ενημερωτικό δελτίο. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη.  Τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει μαζί μας, για τους σκοπούς της εγγραφής σας στο ενημερωτικό δελτίο, θα αρχειοθετηθούν από εμάς ή από τον πάροχο υπηρεσιών ενημερωτικών δελτίων έως ότου καταργήσετε την εγγραφή σας από το ενημερωτικό δελτίο και θα απεγγραφείτε από τη λίστα διανομής ενημερωτικών δελτίων, μετά την απεγγραφή από το ενημερωτικό δελτίο. Αυτό δεν επηρεάζει τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για άλλους σκοπούς. Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://mailchimp.com/eu-us-data-transfer-statement/  Και https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/#Annex_C_-_Standard_Contractual_ClausesΑφού αφαιρεθείτε από τη λίστα διανομής ενημερωτικών δελτίων, η διεύθυνση email σας μπορεί να είναι  αποθηκεύονται σε μια μαύρη λίστα από εμάς ή από τον πάροχο υπηρεσιών ενημερωτικών δελτίων, για την αποτροπή μελλοντικών αποστολών. Τα στοιχεία του Οι μαύρες λίστες θα χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν τον σκοπό και δεν θα συσχετίζονται με άλλα δεδομένα. Αυτό εξυπηρετεί τόσο το συμφέρον σας όσο και το δικό μας συμφέρον, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (νόμιμο συμφέρον σύμφωνα με το άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ). Η διατήρηση στη μαύρη λίστα δεν περιορίζεται χρονικά 

Μπορείτε να αντιταχθείτε στο 

αποθήκευσης, υπό τον όρο ότι τα συμφέροντά σας υπερτερούν των έννομων συμφερόντων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις διατάξεις προστασίας δεδομένων του MailChimp στη διεύθυνση: https://mailchimp.com/legal/terms/

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας 

Έχουμε συνάψει Συμφωνία Επεξεργασίας Παραγγελιών (AVV) με τον προαναφερθέντα προμηθευτή. Αυτή είναι μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι ο πάροχος επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ..

7. Πρόσθετα και εργαλεία

YouTube με βελτιωμένη προστασία δεδομένων

Αυτός ο ιστότοπος ενσωματώνει βίντεο από το YouTube. Ο χειριστής των σελίδων είναι η Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Χρησιμοποιούμε το YouTube σε εκτεταμένη λειτουργία απορρήτου. Σύμφωνα με το YouTube, αυτή η λειτουργία σημαίνει ότι το YouTube δεν το κάνει δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες σε αυτόν τον ιστότοπο πριν παρακολουθήσουν το βίντεο. Ωστόσο, η αποκάλυψη δεδομένων σε συνεργάτες YouTube δεν αποκλείεται απαραίτητα από την εκτεταμένη λειτουργία προστασίας δεδομένων. Έτσι, το YouTube - ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε ένα βίντεο - δημιουργεί μια σύνδεση με το δίκτυο Google DoubleClick. Μόλις ξεκινήσετε ένα βίντεο YouTube σε αυτόν τον ιστότοπο, δημιουργείται μια σύνδεση με τους διακομιστές YouTube. Αυτό λέει στον διακομιστή YouTube ποιες από τις σελίδες μας έχετε επισκεφτεί. Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο YouTube, επιτρέπετε στο YouTube να εκχωρεί τη συμπεριφορά πλοήγησή σας απευθείας στο προσωπικό σας προφίλ. Μπορείτε να το αποφύγετε αν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο YouTube. Επιπλέον, το YouTube μπορεί να αποθηκεύσει διάφορα cookie στην τερματική σας συσκευή μετά την έναρξη ενός βίντεο ή τη χρήση  συγκρίσιμες τεχνολογίες αναγνώρισης (για παράδειγμα, το δακτυλικό αποτύπωμα της συσκευής). Με αυτόν τον τρόπο, το YouTube μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων βίντεο, τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και την πρόληψη απόπειρες απάτης. Εάν είναι απαραίτητο, ενδέχεται να ξεκινήσουν περαιτέρω διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων μετά την έναρξη ενός βίντεο YouTube, το οποίο δεν έχουμε κανέναν έλεγχο.  Το YouTube χρησιμοποιείται για το συμφέρον μιας παρουσίασης  εντυπωσιακές των διαδικτυακών μας προσφορών. Αυτό αντιπροσωπεύει έννομο συμφέρον σύμφωνα με το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή στ) ΓΚΠΔ. Εφόσον έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το απόρρητο του YouTube, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του στη διεύθυνση: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Γραμματοσειρές Ιστού Google (τοπικές ρυθμίσεις φιλοξενίας)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις λεγόμενες γραμματοσειρές Ιστού που παρέχονται από την Google για την ομοιόμορφη εμφάνιση των χαρακτήρων. Οι γραμματοσειρές Google εγκαθίστανται τοπικά. Δεν υπάρχει σύνδεση με τους διακομιστές της Google. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές Ιστού Google, επισκεφτείτε https://developers.google.com/fonts/faq  και διαβάστε την πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Google reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε το "Google reCAPTCHA" (εφεξής "reCAPTCHA") στους ιστότοπούς μας. Πάροχος είναι η Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Ο σκοπός του reCAPTCHA είναι να ελέγξει εάν τα δεδομένα εισάγονται στον ιστότοπό μας (π.χ. σε μια φόρμα επικοινωνίας) από ένα άτομο ή από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό, το reCAPTCHA αναλύει τη συμπεριφορά του επισκέπτη του ιστότοπου, με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Αυτή η ανάλυση ξεκινά αυτόματα, μόλις ο επισκέπτης του ιστότοπου εισέλθει στον ιστότοπο. Για ανάλυση, το reCAPTCHA αξιολογεί διάφορες πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση IP, διάρκεια του μονιμότητα του επισκέπτη στον ιστότοπο ή κινήσεις του ποντικιού που γίνονται από τον χρήστη). Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την ανάλυση προωθούνται στην Google. Οι αναλύσεις ReCAPTCHA εκτελούνται πλήρως στο παρασκήνιο. Οι επισκέπτες του ιστότοπου δεν ενημερώνονται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανάλυση. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή φά) ΓΚΠΔ. Ο χειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να προστατεύει τις προσφορές του στο διαδίκτυο από καταχρηστική αυτοματοποιημένη κατασκοπεία και SPAM. Εφόσον έχει ζητηθεί αντίστοιχη συναίνεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ; η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google reCAPTCHA και την πολιτική απορρήτου της Google, ανατρέξτε στα παρακάτω συνδέσεις: https://policies.google.com/privacy?hl=de  Και https://policies.google.com/terms?hl=de

8. Παροχείς υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και πληρωμών

Επεξεργασία δεδομένων (στοιχεία πελατών και συμβάσεων)

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία, το περιεχόμενο ή τροποποίηση της έννομης σχέσης (στοιχεία απογραφής). Αυτό γίνεται με βάση το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή σι) ΓΚΠΔ, που επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων για την εκτέλεση σύμβασης ή προσυμβατικών μέτρων.  Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου (δεδομένα χρήσης) μόνο στο βαθμό που απαιτείται για να μπορέσει ο χρήστης να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ή να χρεώσει τον χρήστη. Τα δεδομένα πελατών που συλλέγονται θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή τον τερματισμό της σχέσης εμπορίου. Οι προβλεπόμενοι από το νόμο χρόνοι διατήρησης παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Μεταφορά δεδομένων με τη σύναψη σύμβασης για ηλεκτρονικά καταστήματα, εμπόρους και αποστολή εμπορευμάτων 

Διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο στο πλαίσιο της σύμβασης, για παράδειγμα σε εταιρείες υπεύθυνος για την παράδοση των αγαθών ή στο πιστωτικό ίδρυμα που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση πληρωμών. Δεν πραγματοποιείται περαιτέρω διαβίβαση των δεδομένων ή μόνο εάν έχετε ρητά συναινέσει στη μετάδοση. Η βάση για την επεξεργασία δεδομένων είναι η τέχνη. 6, παράγραφος 1, επιστολή σι) ΓΚΠΔ, που επιτρέπει την επεξεργασία δεδομένων για την εκτέλεση σύμβασης ή προσυμβατικών μέτρων. Με την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ, διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην εταιρεία μεταφορών που είναι υπεύθυνη για την παράδοση και στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που είναι υπεύθυνος για τη διεκπεραίωση πληρωμών. η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσίες πληρωμών

Ενσωματώνουμε υπηρεσίες πληρωμών τρίτων στον ιστότοπό μας. Όταν κάνετε μια αγορά από εμάς, τα στοιχεία πληρωμής σας (π.χ. όνομα, ποσό πληρωμής, στοιχεία λογαριασμού, αριθμός πιστωτικής κάρτας) υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών για τους σκοπούς της επεξεργασίας της πληρωμής. Για τις συναλλαγές αυτές ισχύουν οι αντίστοιχες συμβατικές διατάξεις και διατάξεις προστασίας δεδομένων των αντίστοιχων παρόχων. Οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών χρησιμοποιούνται με βάση το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή σι) ΓΚΠΔ (επεξεργασία συμβολαίου) ε προς το συμφέρον μιας ομαλής, βολικής και ασφαλούς διαδικασίας πληρωμής (άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή φά) ΓΚΠΔ). Στο βαθμό που απαιτείται η συγκατάθεσή σας για ορισμένες ενέργειες, το άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ είναι η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων· οι συναινέσεις μπορούν να ανακληθούν ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες υπηρεσίες πληρωμών / παρόχους υπηρεσιών πληρωμών:

PayPal

Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας πληρωμών είναι η PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (εφεξής «PayPal»). Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/pocpsa-fullΓια λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Mastercard

Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας πληρωμών είναι η Mastercard Europe SA, Chaussée de Tervuren 198A, B-1410 Waterloo, Βέλγιο (εφεξής «Mastercard»). Η Mastercard μπορεί να μεταφέρει δεδομένα στη μητρική της εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μεταφορά δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στους δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες της Mastercard. Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες εδώ: https://www.mastercard.de/de-de/datenschutz.html  Και https://www.mastercard.us/content/dam/mccom/global/documents/mastercard-bcrs.pdf

VISA

Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας πληρωμών είναι η Visa Europe Services Inc., London Branch, 1 Sheldon Square, London W2 6TT, Μεγάλη Βρετανία (εφεξής «VISA»). Η Μεγάλη Βρετανία θεωρείται ασφαλής τρίτη χώρα βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι η Μεγάλη Βρετανία διαθέτει επίπεδο προστασίας δεδομένων που αντιστοιχεί στο επίπεδο προστασίας δεδομένων στην Ευρωπαϊκή  Ένωση. Η VISA μπορεί να μεταφέρει δεδομένα στη μητρική της εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://usa.visa.com/legal/privacy-policy.htmlΠερισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων VISA: https://usa.visa.com/legal/privacy-policy.html

Check-out στο Shopify

Είδος και εύρος της επεξεργασίας

Έχουμε ενσωματώσει στοιχεία Shopify Checkout σε αυτόν τον ιστότοπο. Το Shopify Checkout είναι μια υπηρεσία της Shopify, Inc. και προσφέρει λύσεις διαδικτυακών πληρωμών που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Εάν επιλέξετε το Shopify Checkout ως τρόπο πληρωμής, οι πληροφορίες που απαιτούνται για τη διαδικασία πληρωμής θα διαβιβαστούν αυτόματα στη Shopify, Inc., 150 Elgin St, Οττάβα, ON K2P 1L4, Καναδάς. Στο πλαίσιο αυτό, συνήθως συλλέγονται τα ακόλουθα δεδομένα: όνομα, διεύθυνση, πιθανή εταιρεία, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου και κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση IP.

Σκοπός και νομική βάση   

Η υπηρεσία χρησιμοποιείται βάσει της εκτέλεσης μιας σύμβασης, δηλαδή για τη διεκπεραίωση συναλλαγών πληρωμής, σύμφωνα με το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο β) ΓΚΠΔ.

Χρόνος αποθήκευσης   

Η συγκεκριμένη διάρκεια αποθήκευσης των επεξεργασμένων δεδομένων δεν μπορεί να επηρεαστεί από εμάς, αλλά καθορίζεται από Shopify, Inc. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων αγοράς Shopify: https://www.shopify.com/legal/privacy

9. Ήχος και τηλεδιάσκεψη

Επεξεργασία δεδομένων

Μεταξύ άλλων εργαλείων, χρησιμοποιούμε εργαλεία διαδικτυακής διάσκεψης για την επικοινωνία με τους πελάτες μας. Τα συγκεκριμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε παρατίθενται παρακάτω. Εάν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεδιάσκεψης ή ήχου μέσω Διαδικτύου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα συλλέγονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς και τον πάροχο του αντίστοιχου εργαλείου διάσκεψης. Τα εργαλεία συνδιάσκεψης συλλέγουν όλα τα δεδομένα που παρέχετε / εισάγετε για τη χρήση των εργαλείων (διεύθυνση e-mail ή/και τον αριθμό τηλεφώνου σας). Επιπλέον, τα εργαλεία του συνεδρίου επεξεργάζονται τη διάρκεια του συνεδρίου, την έναρξη και τη λήξη (ώρα) της συμμετοχής του συνεδρίου, τον αριθμό των συμμετεχόντων και άλλες «πληροφορίες συμφραζομένων» που σχετίζονται με τη διαδικασία επικοινωνίας (μεταδεδομένα). Επιπλέον, ο προμηθευτής του εργαλείου επεξεργάζεται όλα τα τεχνικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση της διαδικτυακής επικοινωνίας. Αυτό περιλαμβάνει, ειδικότερα, διευθύνσεις IP, διευθύνσεις MAC, ID του συσκευή, τύπος συσκευής, τύπος και έκδοση λειτουργικού συστήματος, έκδοση πελάτη, τύπος κάμερας, μικρόφωνο ή ηχείο και τον τύπο σύνδεσης. Εάν το περιεχόμενο ανταλλάσσεται, μεταφορτώνεται ή γίνεται με άλλον τρόπο διαθέσιμο εντός του εργαλείου, αποθηκεύεται επίσης στους διακομιστές των παρόχων εργαλείων. Αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, εγγραφές στο cloud, συνομιλίες / άμεσα μηνύματα, φωνητικά μηνύματα, μεταφορτωμένες φωτογραφίες και βίντεο, αρχεία, πίνακες και άλλες πληροφορίες που μοιράζεστε κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουμε πλήρη επιρροή στις διαδικασίες επεξεργασία δεδομένων των εργαλείων που χρησιμοποιούνται. Οι επιλογές μας καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την πολιτική εταιρεία του αντίστοιχου προμηθευτή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων από τα εργαλεία του συνέδριο, συμβουλευτείτε τις δηλώσεις προστασίας δεδομένων των αντίστοιχων εργαλείων που χρησιμοποιούνται, τα οποία παραθέτουμε παρακάτω αυτό το κείμενο.

Σκοπός και νομική βάση   

Τα εργαλεία συνεδρίων χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με πιθανούς ή υπάρχοντες συμβατικούς εταίρους ή για την προσφορά ορισμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας (άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο β) ΓΚΠΔ). Επιπλέον, η χρήση των εργαλείων εξυπηρετεί τη γενικότερη απλοποίηση και επιτάχυνση της επικοινωνίας με εμάς ή με την εταιρεία μας (ενδιαφέρον νόμιμη σύμφωνα με το άρθ. 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ). Στο βαθμό που έχει ζητηθεί η συγκατάθεση, τα εν λόγω εργαλεία χρησιμοποιούνται βάσει αυτής της συγκατάθεσης. η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με ισχύ για το μέλλον.

Χρόνος αποθήκευσης   

Τα δεδομένα που συλλέγονται απευθείας από εμάς μέσω των εργαλείων βίντεο και διασκέψεων θα διαγραφούν από τα συστήματά μας, μόλις μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, θα ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευσή τους ή ο σκοπός της αποθήκευσης δεδομένων δεν θα είναι πλέον έγκυρος. Τα αποθηκευμένα cookies παραμένουν στην τερματική σας συσκευή μέχρι να τα διαγράψετε. Οι υποχρεωτικές νόμιμες περίοδοι διατήρησης παραμένουν ανεπηρέαστες. Δεν έχουμε καμία επιρροή στην περίοδο αποθήκευσης των δεδομένων σας, τα οποία αποθηκεύονται από τους χειριστές εργαλείων συνεδριάσεων για δικούς τους σκοπούς. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε απευθείας με τους χειριστές εργαλεία συνδιάσκεψης.

Χρησιμοποιούνται εργαλεία συνεδρίων

Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα εργαλεία συνεδρίου:

Google Meet

Χρησιμοποιούμε το Google Meet. Ο πάροχος είναι η Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Επεξεργασία δεδομένων παραγγελίας 

Έχουμε συνάψει Συμφωνία Επεξεργασίας Παραγγελιών (AVV) με τον προαναφερθέντα προμηθευτή. Αυτή είναι μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι ο πάροχος επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σε συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ..

10. Δικές του υπηρεσίες

Επεξεργασία των δεδομένων του αιτούντος

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση μαζί μας (π.χ. μέσω email, ταχυδρομείου ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης). Παρακάτω, σας ενημερώνουμε για το εύρος, το σκοπό και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται ως μέρος της Διαδικασίες εφαρμογής. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συλλογή, η επεξεργασία και η χρήση των δεδομένων σας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και όλες τις άλλες νομικές διατάξεις και ότι τα δεδομένα σας θα αντιμετωπίζονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα. 

Πεδίο και σκοπός της συλλογής δεδομένων

Εάν μας στείλετε μια αίτηση, επεξεργαζόμαστε τα σχετικά προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. επικοινωνία και επικοινωνία, έγγραφα αίτησης, σημειώσεις στο πλαίσιο συνεντεύξεων για εργασία κ.λπ.), στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για τη λήψη απόφασης για τη δημιουργία σχέσης εργασίας. Η νομική βάση είναι το άρθρο 26 του BDSG, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο (έναρξη εργασιακής σχέσης), άρθ. 6, παράγραφος 1, στοιχείο β) ΓΚΠΔ (γενική έναρξη της σύμβασης) και - εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας - άρθ. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν εντός της εταιρείας μας μόνο σε άτομα που εμπλέκονται στην επεξεργασία της αίτησής σας. Εάν η εφαρμογή είναι επιτυχής, τα δεδομένα που μεταδίδονται από εσάς θα αποθηκευτούν στα συστήματα επεξεργασίας δεδομένων μας με βάση την § 26 BDSG και το άρθρο. 6, παράγραφος 1, στοιχείο β) ΓΚΠΔ, προκειμένου να υλοποιηθεί η εργασιακή σχέση.

Περίοδος διατήρησης δεδομένων

Εάν δεν είμαστε σε θέση να σας κάνουμε προσφορά εργασίας, εάν αρνηθείτε μια προσφορά εργασίας ή αποσύρετε την αίτησή σας, διατηρούμε το δικαίωμα να διατηρήσουμε τα δεδομένα που παρέχετε βάσει των έννομων συμφερόντων μας (άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) ΓΚΠΔ ) έως 6 μήνες από τη λήξη της διαδικασίας αίτησης (άρνηση ή απόσυρση της αίτησης). Τα δεδομένα θα είναι τότε διαγραμμένα και φυσικά έγγραφα αίτησης καταστράφηκαν. Αυτή η αποθήκευση χρησιμεύει, ιδίως, ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση δικαστικής διαφοράς. Εάν είναι προφανές ότι τα δεδομένα θα χρειαστούν μετά τη λήξη της περιόδου των 6 μηνών (για παράδειγμα λόγω επικείμενης ή εκκρεμούς δικαστικής διαμάχης), τα δεδομένα θα διαγραφούν μόνο όταν ο σκοπός της περαιτέρω αποθήκευσης δεν είναι πλέον έγκυρος.  Μπορεί να πραγματοποιηθεί μεγαλύτερη αποθήκευση ακόμη και αν έχετε δώσει την αντίστοιχη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ) ή εάν ισχύουν οι νόμιμες υποχρεώσεις αποθήκευσης αντιταχθεί στην ακύρωση.

11. Οι ιστότοποί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επεξεργασία δεδομένων μέσω κοινωνικών δικτύων

Διατηρούμε δημόσια προσβάσιμα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. Τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε αναλυτικά μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω.  Κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter κ.λπ. μπορούν γενικά να αναλύσουν διεξοδικά τη συμπεριφορά των χρηστών όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό τους με περιεχόμενο ενσωματωμένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα κουμπιά "μου αρέσει" ή διαφημίσεις banner). Με την επίσκεψη στις παρουσίες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενεργοποιούνται πολυάριθμες λειτουργίες επεξεργασίας που σχετίζονται με την προστασία δεδομένων. Λεπτομερώς: Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισκεφτείτε την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο χειριστής της πύλης κοινωνικών μέσων μπορεί να ορίσει αυτήν την επίσκεψη στον λογαριασμό χρήστη σας. Ωστόσο, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται επίσης να συλλέγονται σε ορισμένες περιπτώσεις περιστάσεις, εάν δεν είστε συνδεδεμένοι ή δεν έχετε λογαριασμό στην αντίστοιχη πύλη κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτή η συλλογή δεδομένων πραγματοποιείται, για παράδειγμα, μέσω cookies που είναι αποθηκευμένα στο τερματικό σας ή με την καταχώρηση της διεύθυνσης IP σας.  Με τη βοήθεια των δεδομένων που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο, οι διαχειριστές των πυλών κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ χρηστών στα οποία αποθηκεύονται οι προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η προβολή διαφήμισης βάσει ενδιαφέροντος εντός και εκτός της αντίστοιχης παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εφόσον έχετε λογαριασμό στο σχετικό κοινωνικό δίκτυο, η διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές στις οποίες είστε ή έχετε συνδεθεί.  Λάβετε επίσης υπόψη ότι δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλη την επεξεργασία στις πύλες κοινωνικών μέσων. Ανάλογα με τον πάροχο, μπορεί να πραγματοποιηθούν περαιτέρω διαδικασίες επεξεργασίας από το χειριστές πύλης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για λεπτομέρειες, συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και τις διατάξεις προστασίας δεδομένων των αντίστοιχων πυλών κοινωνικής δικτύωσης.

Νομική βάση 

Η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει σκοπό να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσία στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για έννομο συμφέρον σύμφωνα με το άρθρο. 6, παράγραφος 1, στοιχείο  f) ΓΚΠΔ. Οι διαδικασίες ανάλυσης που ξεκινούν από τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να βασίζονται σε διαφορετικές νομικές βάσεις, οι οποίες πρέπει να προσδιορίζονται από τους διαχειριστές των κοινωνικών δικτύων (π.χ. συναίνεση σύμφωνα με το άρθρο. 6, παράγραφος 1, επιστολή προς το) ΓΚΠΔ).

Υπεύθυνος και διεκδίκηση δικαιωμάτων 

Εάν επισκεφτείτε έναν από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μας (π.χ. Facebook), είμαστε από κοινού υπεύθυνοι ο χειριστής της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης των πράξεων επεξεργασίας δεδομένων που ενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης. Κατ' αρχήν, μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας (πληροφορίες, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα δεδομένων και καταγγελία), τόσο εναντίον μας όσο και εναντίον του χειριστή της αντίστοιχης πύλης μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. κατά του Facebook).  Λάβετε υπόψη ότι, παρά την κοινή ευθύνη με τους χειριστές των πυλών κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχουμε πλήρη επιρροή στις λειτουργίες επεξεργασίας δεδομένων των πυλών κοινωνικής δικτύωσης. Οι επιλογές μας καθορίζονται, σε μεγάλο βαθμό, από την πολιτική της εταιρείας του εκάστοτε παρόχου.

Χρόνος αποθήκευσης   

Τα δεδομένα που συλλέγονται απευθείας από εμάς μέσω της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαγραφούν από τα συστήματά μας μόλις μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, να ανακαλέσουμε τη συγκατάθεσή σας να τα διατηρήσουμε διαφορετικά ο σκοπός αποθήκευσης δεδομένων δεν θα ισχύει πλέον. Τα αποθηκευμένα cookies παραμένουν στην τερματική σας συσκευή μέχρι να τα διαγράψετε. Οι υποχρεωτικές νομικές διατάξεις - ιδίως οι περίοδοι διατήρησης - παραμένουν ανεπηρέαστες.  Δεν έχουμε καμία επιρροή στην περίοδο διατήρησης των δεδομένων σας, τα οποία αποθηκεύονται από τους παρόχους κοινωνικών δικτύων για δικούς τους σκοπούς. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε απευθείας με τους παρόχους κοινωνικών δικτύων (π.χ. στην πολιτική απορρήτου τους, δείτε παρακάτω).

Αναλυτικά τα κοινωνικά δίκτυα

Facebook

Έχουμε προφίλ στο Facebook. Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας είναι η Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland. Σύμφωνα με το Facebook, τα δεδομένα που συλλέγονται μεταφέρονται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες τρίτες χώρες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις διαφήμισης στον λογαριασμό χρήστη σας μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και συνδεθείτε:

https://www.facebook.com/settings?tab=ads

Η διαβίβαση δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. I λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum  Και https://de-de.facebook.com/help/566994660333381Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ 

Instagram

Έχουμε προφίλ στο Instagram. Ο πάροχος είναι η Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Η διαβίβαση δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendumhttps://help.instagram.com/519522125107875  και https://de-de.facebook.com/help/566994660333381Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

XING

Έχουμε ένα προφίλ στο XING. Ο πάροχος είναι η New Work SE, Dammtorstraße 30, 20354 Αμβούργο, Γερμανία. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της XING: https://privacy.xing.com/en/privacy-policy 

LinkedIn

Έχουμε προφίλ LinkedIn. Ο πάροχος είναι η LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Δουβλίνο 2, Ιρλανδία. Το LinkedIn χρησιμοποιεί διαφημιστικά cookies.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα cookie διαφήμισης του LinkedIn, χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out

Η διαβίβαση δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.linkedin.com/legal/l/dpa  Και https://www.linkedin.com/legal/l/eu-sccsΓια λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Vimeo

Έχουμε προφίλ στο Vimeo. Ο προμηθευτής είναι. Ο πάροχος είναι η Vimeo, Inc., 555 West 18th Street, New York 10011, USA. Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και, σύμφωνα με το Vimeo, σε «νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντα». Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες εδώ: https://vimeo.com/privacyΛεπτομέρειες για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου του Vimeo: https://vimeo.com/privacy

YouTube

Έχουμε ένα προφίλ στο YouTube. Πάροχος είναι η Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ιρλανδία. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Τικ Τοκ

Έχουμε ένα προφίλ στο TikTok. Ο πάροχος είναι η TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Δουβλίνο, D02 T380, Ιρλανδία. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του TikTok: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=deΟι διαβιβάσεις δεδομένων σε μη ασφαλείς τρίτες χώρες βασίζονται στις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=de